Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

P24a61v64e19l 90Z14e17m25a58n

12. 10. 2015 20:50

mě naopak přijde šílené, když někdo porušování zákonů, popř. rovnou trestnou činnost (minimálně nelegální přechod hranic, popř. rovnou převaděčství a obchod s lidmi, respektive napomáhání a schvalování těchto nezákonností) považuje za dobrou věc a ještě se tím chlubí Rv

6 1
možnosti
JR

J67a17r34a 14R26a32n48k

13. 10. 2015 22:11

To mate tak, nekteri z nas maji vice vyvinute socialni citeni a pomahame pri zemetreseni, zaplavach, chodime umyvat pobrezni ptactvo, kdyz nekde ohrozi nafta cela uzemi. Tak nekteri z nas stale veri tomu, ze pred Asadem utikaji vice nez 4 miliony lidi, vetsina zustala v taborech, ale nekteri, ti, kteri nemohli sehnat v Turecku praci, se dali na pochod. Bude to tezka prace, ale stoji to za to dat ziznivemu a hladovemu prvni pomoc.

0 0
možnosti
Foto

stav mimoň, zdá se, bude chronického charakteru. Na světě je skoro 6 miliard lidí, kteří žijí na úrovni, kterou v Evropě označujeme bída. Většině to určitě ani nepřijde, že mají bídu, do té doby, než se objeví zachránci jako vy.

11 0
možnosti
Foto

K70a48r90e79l 76M57á25d87l27e

12. 10. 2015 16:25

Simona je na hranicích obleče a nakrmí a Angela jim někde v Unii najde práci, auto a byt (v blízkosti mešity). Miliarda lidí sem, miliarda tam.

7 0
možnosti
AT

Simono, je mi moc líto, co vás v minulosti potkalo, ale právě proto si myslím, že se o to víc a bezhlavě snažíte "spasit svět" a "zachránit" všechny lidi (myslím tím hlavně imigranty s jejich rodinami - o těch se poslední dobou dost zmiňujete)... Na jednu stranu je mi jich samozřejmě také líto - hlavně dětí, ale na druhou stranu mě štve sobeckost jejich rodičů, že přivedli své děti do té situace, která je v jejich zemi už x let. Nevím, kde jste přišla na to, že "už" 50% lidí v ČR by si příchod imigrantů přálo a nevadil jim (kecy) - doufám, že ve většině lidí bude fungovat nějaký pud sebezáchovy, protože to co se do Evropy valí, to nejsou chudáci, kteří potřebují naši pomoc a bez níž by se neobešli - to jsou ekonomičtí vysávači a jen tak se domů nevrátí. Jen něco požadují, chtějí, odvolávají se na práva, ale co nám přinesou???? Nejsem naivka, nic dobrého to nebude - ani lepší nebo kvalitnější pracovní síly a rozhodně ne obohacení (ani kulturní ani žádné) a popravdě, představa, že by si moje 20ti letá dcera jednou našla nějakého přičmoudlého imigrantského ženicha - hmm, to bych asi velmi těžkou rozdýchávala. Hold jsem asi xeonofob a rasista :-/

9 1
možnosti
Foto

Dobrý den Aleno,

svět nespasím, to vím. Píšu teď o imigrantech, protože si myslím, že je potřeba pomoci. Doufám v to, že tam nahoře se pohne kolo, které něco udělá, protože dobrovolníci nedokáží všechno. Nebojte se, už zase psát přestanu :-) jsou věci, které nedokážeme ovlivnit. Jen doufám, že lidskost je naší samozřejmostí. A děkuji za komentář ( a kdyby jste příště nezačala větou: co vás v minulosti potkalo ...  pro mě by to bylo fajn :-) )  Hezký den Simona

1 1
možnosti
IK

No doufám, že vědomí, jakou mají soucitnou a empatickou a vždy k pomoci připravenou matku pomůže vaší dceři a jejím dcerám, až budou nuceny nosit burku.

9 1
možnosti
Foto

pokud je má dcera po mě, což je. Tak burku nosit nebude. Nehodila by se nám k vlasům.

1 0
možnosti
Foto

Toto je dost drsné... neměl jsem vůbec čas, pouštět se do diskuze u Vašeho blogu o pomoci....napsal bych Vám, že jste úžasná. Dneska z Vás mluví , či píše dost hořkosti, často bejvám taky zklamanej, z nenávist a strachu, kterej ovládá nejnižší pudy některých našich spoluobčanů...ale není to tak nepochopitelné, a hlavně, neplatí to zdaleka o všech.

2 5
možnosti
Foto

Filipe dík :-) a moc

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS